Yangın Mağduru Üye İçin Dayanışma

Hak-İş Diyarbakır İl Başkanlığı ve Öz Sağlık İş Sendikası Başkanı Mehmet Aküzüm, yangın mağduru üyesine destekte bulundu.

Hak-İş Diyarbakır İl Başkanlığı ve Öz Sağlık İş Sendikası evinde çıkan yangın nedeniyle mağduriyet yaşayan sendika üyesi Mehmet Demir’e destek sağladı. İl Başkanı Mehmet Aküzüm, genel merkez tarafından gönderilen sosyal yardım ödemesini teslim ederken, dayanışma ve birlik mesajları verdi.

Aküzüm, üyeleri Mehmet Demir’in evinde çıkan yangınının herkesi derinden üzdüğünü belirterek, “Bu zor günlerinde kendisine destek olabilmek adına genel merkezimiz tarafından gönderilen sosyal yardım ödemesini takdim ettik. Ayrıca Genel Başkanımız Devlet Sert’in selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettim. Hak-İş olarak her zaman üyelerimizin yanındayız ve bu tür zor durumlarda elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yangın nedeniyle evi büyük zarar gören Mehmet Demir, Hak-İş ve Öz Sağlık İş sendikasının desteğiyle bir nebze olsun rahatladığını ifade etti. Gösterilen dayanışmanın kendisi ve ailesi için çok değerli olduğunu belirten Demir, bu süreçte yalnız bırakılmadığı için tüm sendika yöneticilerine teşekkür etti. – DİYARBAKIR

Related Posts

Fransa’da kamusal alanlarda sigara yasağı resmen başladı

Fransa’da çocukları pasif içicilikten korumayı amaçlayan yeni sigara yasağı yürürlüğe girdi. Yasa kapsamında artık ülkedeki plajlarda, parklarda, otobüs duraklarında ve bazı kamuya açık alanlarda sigara içmek yasak. Geçtiğimiz Cumartesi günü Fransa …

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı

Beyonce ölümden döndü

DÜNYACA ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce (43), yeni albümü “Cowboy Carter” turnesi kapsamında Houston’daki konserinde ölümden döndü.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.

Kurultay davası sonrası Hikmet Çetin, Kılıçdaroğlu’na sert çıktı

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, ertelenen CHP kurultayına ilişkin yaptığı değerlendirmede, partinin ilk kez iktidara bu kadar yakın olduğunu vurguladı ve parti içi birlik çağrısında bulundu. Çetin, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Rusya ve Azerbaycan’ı birbirine düşüren operasyon: Kardeşler ölünce her şey iptal oldu

Yekaterinburg’da iki Azerbaycan vatandaşının ölümünün ardından Bakü, Rusya ile tüm kültürel işbirliğini durdurdu. Gözaltına alınan Azerbaycanlı kardeşlerin işkenceyle öldürüldüğü öne sürüldü. Rusya ise iddiaları reddetti, Bakü’nün kararlarına tepki gösterdi.