Western Digital, Yeni 4 TB NVMe SSD ile WD Blue Serisini Genişletiyor

İlgi çekici hikayeler, görsel olarak çarpıcı fotoğraflar ve yüksek kaliteli videolar aracılığıyla çok sayıda platformda kitleleri büyüleyen dijital içerik üreticileri, premium içerik talebini karşılamak için güçlü depolama kapasitesine ve daha hızlı ve verimli iş akışlarına ihtiyaç duyuyor. Yapay zeka destekli uygulamalar daha büyük boyutlu multimedya içerikleri üretmeye devam ettikçe, yüksek performanslı ve daha yüksek kapasiteli veri depolama giderek daha önemli hale geliyor.

Yeni Western Digital WD Blue SN5000 NVMe SSD, çoklu akışlı 4K video, görüntü ve ses içeren talepkar iş akışlarına sahip içerik üreticileri ve profesyoneller için yeni nesil bir depolama çözümü sunuyor. PC’ler için M.2 2280 platformunda bir SSD olan WD Blue SN5000 NVMe SSD, PC performansını artırmak ve daha yüksek kapasiteli NVMe SSD’lere geçmek isteyen yoğun içerik üreticilerine hitap ediyor.

WD Blue SN5000 NVMe SSD, kullanıcıları gelişmiş performans odaklı, yapay zeka ortamlarında içerik oluşturma iş akışlarını en üst düzeye çıkaran depolama çözümleriyle donatmak için AI Data Cycle depolama çatı sisteminin 4’üncü ve 6’ncı aşamalarına uygun şekilde tasarlandı ve geliştirildi.

Yapay zeka destekli uygulamaları besleyerek iş akışınızı hızlandırın:

  • 4 TB’a varan depolama – Bir önceki nesle kıyasla 2 kat daha fazla içerik depolama kapasitesi
  • İş akışlarını hızlandırırken üretkenliğinizi PCIe Gen4 ile 5.500MB/s’ye varan hızla, önceki nesle göre yüzde 24 daha iyi performansla artırın.
  • Son derece hızlı klasör ve dosya kopyalamak için Western Digital nCache 4.0 teknolojisi
  • NVMe ile çoklu görev gerektiren yüklü işleri daha sorunsuz halledin.
  • Taslak hazırlama ve işleme aşamalarını 1.200 TBW dayanıklılıkla güçlendirin.

Western Digital WD Blue SN5000 NVMe SSD, ağustos ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx