Vize’de Şiir ve Müzik Dinletisi

Vize ilçesinde “Vize’nin Şairleri Projesi” kapsamında şiir ve müzik dinletisi yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Vize Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler kitapta yer alan şiirleri okuyup şarkılar söyledi.

Etkinlikte, öğrencilerden oluşan ritim grubu da sahne aldı.

Vize Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş, sanat ve edebiyatla iç içe bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladıklarını belirtti.

Öğrencilerin hem kültürlerine sahip çıktıklarını, hem de sanatsal becerilerini geliştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Akdemir, “Sanat dolu bu anlamlı etkinlikte öğrencilerimiz bizlere unutulmaz anlar yaşattı. Öğrencilerimiz için de büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Etkinliğe Vize Kaymakamı Kemal Balaban ile öğrenci velileri katıldı.

Related Posts

Kanlı gece: Ölüm haberleri peş peşe geldi

Van’ın İpekyolu ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda baba öldü, 3 çocuğu yaralandı. Yozgat’ta ise çıkan silahlı kavgada muhtar ve oğlu hayatını kaybederken diğer oğlu ise yaralandı.

Resmî Gazete’de bugün (14 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (14 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Erdoğan beklenen ‘tarihi konuşmayı’ yaptı! AKP-MHP-DEM üçlüsü ilanı: ‘Çıkış yolu arayana kapıyı ardına kadar açarız…’

Son dakika haberi… Cumartesi günü vereceği mesaj merak edilen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 10.20 itibarıyla açıklamalarda bulunuyor.

Kartalkaya duruşması karıştı, sanık avukatları salonu terk etti

Kartalkaya davasında duruşma salonu karıştı. Yaşanan gerilimin ardından sanık avukatları duruşma salonunu terk etti.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor