Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

Hakan Fidan, Marco Rubio ile Suriye’yi konuştu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile yaptığı telefon görüşmesinde Suriye’deki çatışmaları ve İsrail’in saldırılarını ele aldı.

Eskişehir-Kütahya Yolu Bakımda

Eskişehir-Kütahya yolu 5-11. kilometrelerinde bakım nedeniyle Kütahya yönü trafiğe kapalı.

Trabzonspor, Erzurum’da Çift Antrenmanla Hazırlık Yapıyor

Trabzonspor, yeni sezon kampında 2. günü çift antrenmanla tamamladı, 7 oyuncu eksik katıldı.

Merz’den Netanyahu’ya Gazze ve Batı Şeria Vurgusu

Almanya Başbakanı Merz, Netanyahu ile görüşerek Gazze’ye insani yardım çağrısı yaptı.

Eskişehir’de Yıldırım Yangını Kontrol Altında

Sarıcakaya’da yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını havadan ve karadan kontrol altına alındı.

SÖZCÜ TV gerçeklerin sesi olmaya kaldığı yerden devam ediyor…

Gerçeklerin sesi 10 gün susturuldu. SÖZCÜ TV bu gece yarısı yayında…