‘Prompter’ ayrıntısı dikkat çekti… Eski İYİ Partili vekilden ‘Öcalan’ çıkışı: ‘İmralı’yı cezaevi sanıyorduk, stüdyo olmuş…’

Süleymaniye’de 11 Temmuz Cuma günü planlanan terör örgütü PKK’nın silah bırakma töreni öncesi, PKK’nın yakın medya organları, teröristbaşı Abdullah Öcalan’a ait bir video paylaştı.

İmralı’da çekilen videoda Öcalan, terör örgütüne silah bırakma çağrısı yaptı.

“HAİNLERE SİYASETÇİLER GİBİ PROMPTER KURULMUŞ!”

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın sabah yayınlanan videosuna tepki gösterdi.

Aydın, şunları söyledi:

“İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş! Bölücübaşını tutuklu sanıyorduk; video çeker olmuş! Hainlere siyasetçiler gibi prompter kurulmuş! İktidar eliyle PKK’nın basın organına haber servis edilmiş! Ey iktidar, her eline silah alan, isyan edene stüdyo kuracak mısınız?”

“TERÖRİSTLERE GÜVENEREK ‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’ ASLA İNŞA EDİLEMEZ”

“Teröristbaşı kendi özgürlüğüne dair yorumlar yapmakta, üstü kapalı olarak şartlar koşmakta, serbest kalabilmenin yolunu yapmaktadır. Teröristbaşı ‘demokratik modernite’ diyerek federasyon, özerklik gibi kabul edilemez formüllere kılıf biçmektedir. Muhalif siyasetçiler tutuklanırken teröristbaşına açıklama yaptırılması kabul edilemez. İktidar ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına aracılık etmektedir.

İktidarı eleştiren televizyon kanalları kapatılırken, bölücü terör örgütü elebaşına ekran açılmaktadır. Anayasal haklar kullanılırken Türk gençleri tutuklanırken teröristbaşına alan açılmaktadır. Türk milleti, hainlere alan açanları da unutmayacak ve affetmeyecektir. Teröristlere güvenerek ‘Terörsüz Türkiye’ asla inşa edilemez! Teröristbaşının oynadığı oyundan ülke ve millete bir hayır gelmez!”

Kaynak

Related Posts

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Polonya’da Grok’un uygunsuz paylaşımları nedeniyle X’in kapatılması değerlendiriliyor

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok’un uygunsuz paylaşımlar yapması nedeniyle platformun ülkede kapatılmasını değerlendirebileceklerini belirterek, “İfade özgürlüğü insana aittir, yapay zekaya değil.” dedi.

Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’da X’in kapatılması ihtimalini gündeme getirdi

X’in yapay zeka motoru Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’nın gündemine oturdu. Polonya hükümeti, ifade özgürlüğü kavramının yapay zeka aracı için geçerli olmadığını belirterek, X’in kapatılabileceğini bildirdi.