Mudanyalı çocuklar sevgilerini Hatay’a gönderdi

BURSA (İFA) – Mudanya Belediyesi, Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde Hatay’a gıda, hijyen ve giyim gibi temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım TIR’ı gönderdi.

Yardım kolilerinde en dikkat çeken detay Mudanya Belediyesi Zübeyde Ana Anaokulu ile M. Agah Bursalı Gündüz Bakımevi’ndeki 5-6 yaş grubu öğrencilerinin yazdığı mektuplar ve çizdiği resimler oldu.

Aileleriyle birlikte mektuplar yazan ve sınıflarında duygularını resimlere döken çocuklar, depremden etkilenen yaşıtları için ev ve oyun parkı dileğinde bulundu.

Sevgilerini, gülümseyen kalp ağaçlarıyla resmeden miniklerin bu anlamlı mesajları, Hatay’daki çocuklara moral olması için oyuncak kolilerine yerleştirildi.

Yardım malzemelerinin yüklendiği TIR, depremin yıl dönümünde ulaşmak üzere Bursa’dan Hatay’a doğru yola çıktı.

Related Posts

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

‘Prompter’ ayrıntısı dikkat çekti… Eski İYİ Partili vekilden ‘Öcalan’ çıkışı: ‘İmralı’yı cezaevi sanıyorduk, stüdyo olmuş…’

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın videosuna tepki geldi. “İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş” diyen Aydın, “İktidar adeta celladına aşık olmuş bir halde ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına ne yazık ki aracılık etmektedir. İktidarı eleştiren televizyon ekranları karartılırken, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşına ekran açılmaktadır” dedi.

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Polonya’da Grok’un uygunsuz paylaşımları nedeniyle X’in kapatılması değerlendiriliyor

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok’un uygunsuz paylaşımlar yapması nedeniyle platformun ülkede kapatılmasını değerlendirebileceklerini belirterek, “İfade özgürlüğü insana aittir, yapay zekaya değil.” dedi.