Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden üretimde rekor yıl

Manisa Büyükşehir Belediyesi Üretimde Rekor Yılı Yaşadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Şantiyesinde 1 milyon 400 bin metrekare kilit parke taşı, 17 bin adet beton boru ve 95 bin metre bordür ve yağmur oluğu üretti. Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa’yı daha modern bir kent yapma vizyonuyla hareket ettiklerini belirterek, üretim maliyetlerini düşürme ve kapasiteyi artırma hedeflerini vurguladı.

Belediye Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı, öz kaynakları etkin bir şekilde kullanarak 2024 yılında rekor üretim rakamlarına ulaştı. Salihli Beton Parke, Bordür ve Boru Üretim Fabrikası, farklı ebatlarda 17 bin adet beton boru, 1 milyon 400 bin metrekare kilit parke taşı ve 95 bin metre bordür ile yağmur oluğu üreterek şehir genelinde altyapı çalışmalarına büyük katkı sağladı.

Başkan Zeyrek, altyapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve üretim tesislerinin kapasitesini artırarak gelecek yıllarda da hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Manisa’nın daha yaşanabilir ve güçlü altyapıya sahip bir kent olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Related Posts

Erdoğan ‘silkeleyin’ dedi, Bakanlık CHP’li belediyeden 50 yıl önce yapılan barajın parasını istedi

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, DSİ’nin 1975’te inşa edilen Atikhisar Barajı’nın maliyeti gerekçesiyle belediyeden 300 milyon TL istediğini açıkladı. Erkek, bu talebin hukuksuz olduğunu belirterek, “Bize içme suyu amacıyla yapılmayan bir barajın bedeli ödetilmek isteniyor” dedi.

Trump’ın yeni Alcatraz’ı: Bizzat kendisi denetledi… Timsahlarla ve piton yılanlarıyla çevrili!

Dünyanın en ünlü ve en kötü şöhretli hapishanesi, ABD’nin Florida eyaletinde geri döndü. ABD Başkanı Donald Trump, “Timsahlı Alcatraz” olarak adlandırılan tesisi inceledi. 5 bin düzensiz göçmeni barındıracağı belirtilen tesisin, dikenli tellerin yanı sıra timsahlarla ve piton yılanlarıyla çevrili olduğu ifade edildi.

Fransa’da kamusal alanlarda sigara yasağı resmen başladı

Fransa’da çocukları pasif içicilikten korumayı amaçlayan yeni sigara yasağı yürürlüğe girdi. Yasa kapsamında artık ülkedeki plajlarda, parklarda, otobüs duraklarında ve bazı kamuya açık alanlarda sigara içmek yasak. Geçtiğimiz Cumartesi günü Fransa …

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı

Beyonce ölümden döndü

DÜNYACA ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce (43), yeni albümü “Cowboy Carter” turnesi kapsamında Houston’daki konserinde ölümden döndü.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.