Koalisyonda ayrılık: 2 gün önce ameliyat olan Netanyahu hastaneden meclise gitti

Netanyahu, Hastaneden Meclise Koalisyon Krizi Yaşanmasıyla Gitti

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, prostat ameliyatı sonrası kaldığı hastaneden ayrılarak vergi tasarısı oylamasına katılmak zorunda kaldı. Koalisyon ortağı Ben-Gvir’in tasarıya karşı çıkacağını duyurması üzerine meclise gitmek zorunda kalan Netanyahu, doktorlarının tavsiyesine rağmen oylamaya katıldı.

Tasarı, Ben-Gvir’in bazı milletvekilleri tarafından karşı oy kullanılmasına rağmen, 59-58 oyla kabul edildi. Netanyahu, olayın ardından Ben-Gvir’e sosyal medya üzerinden tepki göstererek, sağcı koalisyonu sarsmanın büyük bir sorumsuzluk olacağını vurguladı.

Netanyahu, hükümetin devrilebileceği riskiyle karşı karşıya kalmamak adına koalisyon üyelerinin sorumluluklarına dikkat etmelerini istedi.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Erdoğan’dan İmralı heyetine kararlılık vurgusu: Öcalan’ın çağrısından sonra silah bırakma töreni yapılacak, alana gözlemciler ve iki medya kuruluşu alınacak

Erdoğan’dan İmralı heyetine kararlılık vurgusu: Öcalan’ın çağrısından sonra silah bırakma töreni yapılacak, alana gözlemciler ve iki medya kuruluşu alınacak

Yere düşen İran’ı, Çin ayağa kaldırıyor

İran, İsrail’le yaşadığı çatışmanın ardından Çin’den aldığı füze sistemleriyle hava savunmasını güçlendirdi. Sevkiyatın karşılığında Çin’e petrol gönderildi. Bu adım, Tahran ile Pekin arasındaki askeri iş birliğinin derinleştiğini ve bölgedeki dengelerin yeniden şekillenebileceğini gösteriyor.

Manavgat Belediyesi soruşturmasında tutuklama kararı

Manavgat Belediyesi soruşturmasında adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı.

Yunanistan’da 4,1 büyüklüğünde deprem

Yunanistan’ın Zakintos adası açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

İzmir’de uyuşturucu ve silah operasyonunda 2 gözaltı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde uyuşturucu ve silah ticareti yaptığı gerekçesiyle 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bayırbucak’ta orman yangını 4 gündür söndürülemedi

Türkiye orman yangınlarını söndürmeye çalışırken iklim krizi ve dikkatsizlikler komşu Suriye’de de büyük bir yangına neden oldu. Suriye’de Lazkiye’nin yoğun Türk nüfuslu Bayırbucak bölgesinde orman yangını sürüyor. Suriye Acil Durum ve Afet Yönetimi …