İzmir’de facia: Minibüsle çarpışan otomobil alev aldı, sürücü yanarak öldü

Menderes-Gümüldür Kara Yolunda Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir’in Menderes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile minibüs çarpıştı. Kaza sonucunda otomobil alev aldı ve içinde sıkışan sürücü hayatını kaybetti. Yaralanan diğer yolcular ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma Devam Ediyor

Kaza sonucunda hayatını kaybeden sürücünün kimliği henüz belirlenememiş olup, cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını açıkladılar.

Related Posts

Kanlı gece: Ölüm haberleri peş peşe geldi

Van’ın İpekyolu ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda baba öldü, 3 çocuğu yaralandı. Yozgat’ta ise çıkan silahlı kavgada muhtar ve oğlu hayatını kaybederken diğer oğlu ise yaralandı.

Resmî Gazete’de bugün (14 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (14 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Erdoğan beklenen ‘tarihi konuşmayı’ yaptı! AKP-MHP-DEM üçlüsü ilanı: ‘Çıkış yolu arayana kapıyı ardına kadar açarız…’

Son dakika haberi… Cumartesi günü vereceği mesaj merak edilen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 10.20 itibarıyla açıklamalarda bulunuyor.

Kartalkaya duruşması karıştı, sanık avukatları salonu terk etti

Kartalkaya davasında duruşma salonu karıştı. Yaşanan gerilimin ardından sanık avukatları duruşma salonunu terk etti.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor