Grand Kartal Otel’in sahibi diğer oteli olan Gazelle Resort Spa Otel’i kapatma kararı aldı

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Çıkan Yangın Sonrası Gazelle Resort Spa Otel Kapatıldı

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yer alan Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangında 78 vatandaş hayatını kaybetti. Otel yönetiminden gelen yeni bir açıklamada ise Halit Ergül’e ait Gazelle Resort Spa Otel’in kapatılma kararı alındığı duyuruldu.

“İşlemler En Kısa Sürede Tamamlanacak”

Otel yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Gazelle Resort & Spa, yönetim tarafından geçici bir süre kapatılma kararı alınmıştır. Bu karar, otelin faaliyetlerinin durdurulması ve hukuki sürecin tamamlanması sürecinde, doğru bilgilerin kamuoyuna iletilmesi adına alınmış bir karardır. Oteli kapalı olduğu süre boyunca, misafirlerin mağdur olmaması için iptal, iade ve rezervasyonlarla ilgili gerekli tüm önlemler alınmaktadır ve bu işlemler en kısa sürede tamamlanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Related Posts

8 yaşındaki Roza’dan 10 ay sonra acı haber

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arkadaşlarıyla oynarken merdivenden düşen 8 yaşındaki Roza Bakan, tedavi gördüğü hastanede 10 ay sonra yaşamını yitirdi.

Ali Yerlikaya ve Murat Kurum’dan ‘deprem’ açıklaması: ‘Riskli binalara girmeyin’

Son dakika gelişmesi… İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dün İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapıyor.

Gazze’deki Hristiyanlar, Papa’yı andı: “Her gece telefonla arardı”

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Gazze’nin azınlıktaki Hristiyan nüfusu, bu haberi büyük üzüntüyle karşıladı. Bölgenin tek Katolik papazı, savaşın 18 ay önce başlamasından bu yana her gün Papa’dan telefon aldıklarını aktardı.

Pekin’de kritik görüşme: İran ve Çin’den birlik mesajı

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, İranlı mevkidaşı Abbas Arakçi ile Pekin’de bir araya geldi.

SOLOTÜRK ekibinden Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir’e ziyaret

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’i ziyaret etti.

AKP’li Şamil Tayyar’dan dikkat çeken çıkış: ‘Cumhur İttifakı’nda bir şeylerin yolunda gitmediğini öğrendim’

Cumhur İttifakı’nda bir şeylerin yolunda gitmediğini öğrendiğini dile getiren AKP’li Şamil Tayyar, Erdoğan ile Bahçeli’nin yakın zamanda bir araya geleceğine yönelik kulisi bilgisini “Randevu planlaması yapılıyor” diye aktardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir