Galatasaray’da topluluk, güçlü bir idare takımıyla kulübün 2 yıl yönetilmesini istiyor. Hamamcıoğlu, Özbek yarışa girerse; eski liderin listesine girip yarıştan çekilebilir. Elmas ise takımını yenilemek için uğraşıyor.
11 Haziran’da bir kere daha sandığa gitmeye hazırlanan Galatasaray’da ‘çatı aday’ formülü ağır basmaya başladı. SÖZCÜ’nün daha evvel duyurduğu üzere topluluk, Dursun Özbek’in başkanlığında, güçlü bir idare takımıyla kulübün 2 yıl yönetilmesini istiyor. Üyelerin Özbek’e başkanlığa adaylığını koyması için baskı yaptığı belirtiliyor.
HAMAMCIOĞLU ÇEKİLEBİLİR
Eski liderin yarışa girmesi durumunda Hamamcıoğlu çekilebilir. Özbek aday olursa, Hamamcıoğlu’nu listesine almasına kesin gözüyle bakılıyor. Burak Elmas’ın yarışa tekrar girip girmeyeceği de ‘çatı aday’ sürecine bağlı. Seçim kulislerini sürdüren ve karar etabında olan Elmas’ın aday olması durumunda idare şurası listesinin en az yarısını değiştirmeyi planladığı öğrenildi.