Filenin Sultanları’nda Tuğba Şenoğlu’nun babasından imalı paylaşım!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda Tuğba Şenoğlu, açılışa kısa süre kala kadrodan çıkarıldı. Şenoğlu’nun babasından konuyla ilgili ilk paylaşım geldi.

KADRODA DEĞİŞİKLİK
Filenin Sultanları’nın ilk açıklanan Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alan Tuğba Şenoğlu, kadrodan çıkartıldı. Filenin Sultanları’nın 2024 Paris Olimpiyatları için açıklanan 12+1 kişilik kadrosuna Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın dahil edildi.

TUĞBA’NIN MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA
Tuğba’nın menajerlik şirketi Shining Stars Women, oyuncusunun milli takımdan çıkarılmasının ardından imalı paylaşımlar yaptı. Önce Bakara suresi’nin 216. ayetini paylaşan şirket, “Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir” dedi, ardından, “Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim. Şimdilik bu kadar” diye yazdı.

BABA ŞENOĞLU’NDAN PAYLAŞIM
Tuğba Şenoğlu’nun babası Hasan Şenoğlu, Facebook hesabında bir kullanıcının yaptığı gönderiyi kızını etiketleyerek profilinde yeniden paylaştı
“Böyle kadro belirlenir mi..? Çok ayıp ettiniz çok… Üstelik kadın takımına bu yapılır mı? Maçlar daha başlamadan dünyaya malzeme olduk. “Kadrodaki son dakika değişikliğinin ardından İtalyan başantrenörün Milletler Ligi sırasında yayınlanan röportajında söylediği şu sözler yeniden gündeme geldi: “Öncelikle iyi biri sonra da iyi bir koç olmak istiyorum. Bence bir oyuncuyu çağırıp bir haftadan sonra o oyuncuyu eve göndermek doğru değil. Bu ‘Sana şu an ihtiyacım var. Sana artık ihtiyacım yok.’ demek gibi.””

İTALYA, HOLLANDA VE DOMİNİK İLE AYNI GRUPTAYIZ
Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda yer alan Filenin Sultanları grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir