Doktordan korkutan iddia: Sosyal medyaya video çekmek amacıyla erken doğum yaptırılıyor

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddia!

İstanbul’da bir özel hastanede görev yapan bir doktorun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara göre, anne adaylarının sosyal medyaya video çekmek amacıyla erken doğuma zorlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Sağlık Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesabı olan ‘Sağlıklı Çözüm’ tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü söz konusu iddialar üzerine inceleme başlatmış durumda.

Doktorun Şok İddiaları

İstanbul’da görev yapan doktor E.E., kendi sosyal medya hesabından hastanede yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığı iddialarını gündeme getirdi.

Anne adaylarının erken doğuma zorlanıp, sezaryen ile doğum yapmalarının sağlandığı şeklinde iddialarda bulunan doktor, bu duruma sessiz kalmadığı için tehdit edildiğini belirtti. Sosyal medyada yayılan iddiaların ardından, Sağlık Bakanlığı’na bağlı ‘Sağlıklı Çözüm’ hesabından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nün konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattığı duyuruldu.

Görüntüler Şoke Ediyor



Related Posts

Köylüler zeytinlikleri için direniyor: ‘Elektriksiz, televizyonsuz yaşarız. Toprak elden gidince ölürüz’

Zeytinlikleri madencilik faaliyetine açacak madde komisyonda kabul edildi. Köylüler zeytinlikleri için yeniden Meclis’e geldi.

Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekalet edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hollanda ziyareti dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

Son dakika |Trump İran ve İsrail arasında ateşkesi duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump, İran ve İsrail arasında 12 gündür süren savaşta İran ve İsrail’in ateşkes anlaşmasına vardığını duyurdu. Trump, “12 Gün Savaşı” ismini koyduğu savaşın söz konusu ateşkes sürecinin ardından yapılacak barışla sona ereceğini …

CHP’li isimden, Bakan Şimşek’e salvolar: ‘Sen ve hizmet ettiğin Saray gittiği gün…’

Türkiye’nin sanayisizleştirildiğini ve sıcak para ile rantın merkezi haline geldiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e seslendi. Karabat, “Sürekli ‘En kötüsü geride kaldı’ diyen Şimşek’e şunu söylemek isterim: Sen ve hizmet ettiğin saray gittiği gün en kötüsü geride kalacaktır” açıklamasını yaptı.

Bıçaklanmış halde ölü bulundu: Kardeşinden şüphelendiler

Tokat’ın Niksar ilçesinde ağabeyini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen kişi gözaltına alındı.

Özel’den Altaylı tepkisi… İktidara seslendi: ‘Artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Fatih Altaylı’nın “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla gözaltına alınmasına tepki göstererek, “Gazeteciden, gençlerden, milletten korkan bir iktidar var ama artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz” dedi.