Devlet Bahçeli’den dikkat çeken çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazılı olarak açıklama yaptı. Türkiye’nin ağırlaşan, belediyeler başta olmak üzere pek alana yayılan ve yoğunlaşan hukuki davalardan süratle kurtulması, sonuçta adaletin eksiksiz tecellisi sağlanmalıdır.

Adli tatilin bitimiyle beraber yargıyı saran mesnetsiz tartışma ve sürtüşmelerin kesinkes sonlandırılması, süregelen soruşturma ve kovuşturmaların bir an evvel tamamlanması demokrasi ve hukuk güvenliği bakımından önceliğimiz olmalıdır.

Türkiye’nin moral ve motivasyon seviyesiyle manevra kabiliyetini zaafa düşüren her sorun başlığıyla yüzleşmek ve çözümle örtüştürmek acilen temin edilmelidir.

Bunu başarabilecek ve yapabilecek muktedir ve müstesna vasıf Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin sarsılmaz bütünlüğünde mahfuzdur.

Odatv.com

Related Posts

Demet Özdemir’in Eşref Rüya Heyecanı

Demet Özdemir, Eşref Rüya’nın yeni sezonu için enerji toplarken, sosyal medyada beğeni rekoru kırdı.

Mutfak tezgahı imalathanesinde yangın

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde mutfak tezgahı imalatı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

İstanbul’da pazar sabahı yoğun trafik! Birkaç dakikalık yol 40 dakikayı aştı

İstanbul’da pazar günü sabah erken saatler olmasına rağmen TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu oluştu. Akşemsettin Viyadüğü’nde süren yol çalışması nedeniyle ulaşım tek şeride düşürüldü. Bu nedenle birkaç dakikalık mesafe 40 dakikayı aşmaya başladı.

Bitlis’te otomobiller çarpıştı: 10 yaralı

Bitlis’te iki otomobilin çarpışması sonucu 5’i çocuk 10 kişi yaralandı.

Ömer Çelik, İsrail saldırısında ölen gazetecileri andı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail saldırısında ölen beş gazeteciyi andı. Çelik, “Soykırım şebekesinin katilleri hukuk önünde mutlaka hesap verecek.” dedi.

Tarihi imza sonrası ilk temas: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki barış görüşmeleri ele alındı.