Dervişoğlu’ndan Ümit Özdağ’a destek: ‘İlk duruşmasında hürriyetine kavuşmasını umut ediyorum’

İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ettiği” suçlamalarıyla bugün İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın duruşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“YAKIN TAKİP HALİNDEYİZ”

Dervişoğlu, “Milletvekillerimiz duruşmayı gözlemlemek için oradalar. Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı’mız da orada, Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan da. Duruşmayı yakından takip ediyoruz ve sonrasında bilgi alacağız. İlk duruşmasında serbest bırakılmasını umuyorum” diye konuştu.

Related Posts

Sason’da Muhtarlardan Kaymakama Teşekkür

Sason’da muhtarlar, Kaymakam Başar’a köylere yapılan hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti.

Rusya’dan ‘idam’ çıkışı: ‘Ursula von der Leyen asılsın’

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev, ABD ile AB arasında mutabık kalınan ticaret anlaşmasının Avrupalılar için utanç verici olduğunu söyleyerek, Avrupa Komisyonu Genel Sekreteri Ursula von der Leyen’in asılmasına yönelik çağrıda bulundu.

Moody’s Türkiye’nin Kredi Notunu Yükseltti

Moody’s, Türkiye’nin kredi notunu ‘B1’den ‘Ba3’e yükseltti ve görünümü ‘durağan’ olarak belirledi.

İlk yardım tırları Gazze’de

İsrail’in ablukası nedeniyle yiyecek bulamayan Gazzelilerin dramı dünya kamuoyunda büyük tepki çekti. İsrail ordusu saldırılara “taktiksel ara” verileceğini ve “insani koridor” açılacağını duyurdu. İlk yardım tırları Gazze’ye girdi.

İran ile Avrupa, İstanbul’daki müzakere sonrası görüşmelerin sürdürülmesi konusunda anlaştı

İran ile Avrupa, İstanbul’daki müzakere sonrası görüşmelerin sürdürülmesi konusunda anlaştı

Erbaa’da Kuzenlerin Cansız Bedeni Bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde kaybolan Zafer ve Dilek Ateş’in cansız bedenleri Kelkit Çayı’nda bulundu.