Dematic ve Eren Perakende İstanbul’da Yeni Dağıtım Merkezi İçin Ortaklık Kurdu

Dematic ve Eren Perakende, İstanbul’da Yeni Dağıtım Merkezine Yönelik İş Birliği

Dematic, Eren Perakende ile İstanbul Türkiye’deki yeni dağıtım merkezini otomatikleştirmek için iş birliği yaptığını duyurdu. Tedarik zinciri otomasyonunda küresel liderlerden biri olan Dematic, Eren Perakende ile İstanbul Türkiye’deki yeni dağıtım merkezini otomatikleştirmek için yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu iş birliğinin, Eren Perakende’nin operasyonel verimliliği artırma ve artan pazar taleplerini ileri otomasyon teknolojisiyle karşılama taahhüdünde önemli bir adım teşkil ettiği belirtildi. Yeni dağıtım merkezinde, üretkenliği artıracak, doğruluğu iyileştirecek ve genel tedarik zinciri verimliliğini optimize edecek Dematic’in yenilikçi otomasyon çözümü yer alacak.

İş birliğini değerlendiren Eren Perakende CEO’su Osman Şentürk, ” Dematic ile ortaklık kurmak, sadece dağıtım operasyonlarımızda verimliliği ve doğruluğu artırmakla kalmayıp aynı zamanda müşterilere daha etkin bir şekilde hizmet verme kabiliyetimizi güçlendiren öncü bir çözüm uygulamamıza olanak tanıyor. Bu proje daha akıllı, daha çevik bir tedarik zincirine doğru yolculuğumuzda önemli bir kilometre taşıdır. Dijital satış payımızı yüzde 25’ten yüzde 35’e çıkarmayı hedefliyoruz ve müşterilerimize maksimum kolaylık sağlamak için şimdiden ertesi gün ve aynı gün teslimat seçenekleri sunuyoruz” dedi.

Dematic Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Satış Müdürü Mithun Perinchery şöyle konuştu: “Bu ortaklık, gerçek verimlilik kazanımları sağlayan bir sistem oluşturmak için akıllı tasarımı yüksek kaliteli teknolojiyle birleştirmekle ilgilidir. Şirket, en son üründen kişiye (GTP) toplama istasyonlarımız ve Dematic Multishuttle teknolojimiz sayesinde sipariş karşılamayı hızlandırabilecek, manuel süreçlere olan bağımlılığı azaltabilecek ve artan talebe ayak uydurabilecek.” – İSTANBUL

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

Elektrikli otomobillerin fiyatları artacak mı? ABD’de teşvikler kalkıyor

ABD’de elektrikli otomobillere yönelik sağlanan vergi indirimleri tehlikede. Cumhuriyetçi üyelerin sunduğu yeni yasa teklifi, elektrikli araçlara uygulanan 7.500 dolarlık yeni araç ve 4.000 dolarlık ikinci el araç vergi kredilerinin yıl sonunda kaldırılmasını öngörüyor. Öneri yasalaşırsa, teşviklerin sona ermesi elektrikli araç alımlarını zorlaştırabilir, bu da fiyatlara doğrudan yansıyabilir. Kararın Çin’e avantaj sağlayabileceği ve ABD’deki istihdam ile üretimi sekteye uğratabileceği uyarıları yapılıyor.

Apple Watch satışları her yıl düşüyor

Apple’ın uzun yıllar başarılı satışlarla andığı Apple Watch’lar artık eskisi kadar satmıyor.

Galaxy S25 Edge için sonunda lansman tarihi duyuruldu

Akıllı telefonlarda amiral gemisi segmentinde işler iyice kızışıyor. Apple ile ilgili çıkan dedikoduların ardından Samsung’tan beklenen duyuru geldi ve Galaxy S25 Edge modeli için lansman tarihi açıklandı.

140 milyon yılda sadece 1 saniye sapan ‘atom saati’ geliştirildi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), şimdiye kadar geliştirilen en hassas atom saatlerinden birini tanıttı. Yeni saat, zamanı ölçmede referans alınacak düzeyde doğruluk sağlıyor.

Uber, Trendyol GO’yu satın alıyor

Uber bu satın alma sayesinde hem büyümesine katkı sağlamayı hem de globaldeki “Uber Eats” paket yemek hizmetini Türkiye pazarına sokmayı hedefliyor

TeleMessage hacklendi: ABD’de hükümet kırmızı alarma geçti

ABD hükümeti yetkilileri ve şirketlerine ait önemli veriler, TeleMessage isimli uygulamanın siber saldırıya uğramasıyla sızdı. TeleMessage, Signal, Telegram ve WhatsApp gibi şifreli mesajlaşma uygulamalarının modifiye edilmiş versiyonlarını …