Darıca’da doğal gaz borusu delindi; cadde ve 9 sokağın gaz akışı durduruldu

Kocaeli İSU, Darıca’da Doğal Gaz Hattı Delindi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU), Darıca ilçesinde yürütülen yol çalışması esnasında doğal gaz hattının delindiğini açıkladı. Olay sonrasında ise, doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri hızla müdahale ederek cadde ve caddeye bağlı 9 sokağın gaz akışını durdurdu.

Olay, saat 10.00 sularında Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Rauf Orbay Caddesi’nde meydana geldi. Daha önce çökme yaşanan yolda çalışma yapan belediye ekipleri, doğal gaz borusuna zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri sevk edildi.

Doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri, cadde ve 9 sokağın gaz akışını durdururken, polis ise güvenlik amacıyla tedbir aldı. Geçtiğimiz 28 Aralık’ta yaşanan benzer bir olayda ise, izinsiz kazı yapılan bir inşaatta doğal gaz boru hattı delinmiş ve aynı gün meydana gelen patlamalarda 14 kişi yaralanmıştı. Ekipler, şu an caddede devam eden onarım çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

Related Posts

Erdoğan ‘silkeleyin’ dedi, Bakanlık CHP’li belediyeden 50 yıl önce yapılan barajın parasını istedi

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, DSİ’nin 1975’te inşa edilen Atikhisar Barajı’nın maliyeti gerekçesiyle belediyeden 300 milyon TL istediğini açıkladı. Erkek, bu talebin hukuksuz olduğunu belirterek, “Bize içme suyu amacıyla yapılmayan bir barajın bedeli ödetilmek isteniyor” dedi.

Trump’ın yeni Alcatraz’ı: Bizzat kendisi denetledi… Timsahlarla ve piton yılanlarıyla çevrili!

Dünyanın en ünlü ve en kötü şöhretli hapishanesi, ABD’nin Florida eyaletinde geri döndü. ABD Başkanı Donald Trump, “Timsahlı Alcatraz” olarak adlandırılan tesisi inceledi. 5 bin düzensiz göçmeni barındıracağı belirtilen tesisin, dikenli tellerin yanı sıra timsahlarla ve piton yılanlarıyla çevrili olduğu ifade edildi.

Fransa’da kamusal alanlarda sigara yasağı resmen başladı

Fransa’da çocukları pasif içicilikten korumayı amaçlayan yeni sigara yasağı yürürlüğe girdi. Yasa kapsamında artık ülkedeki plajlarda, parklarda, otobüs duraklarında ve bazı kamuya açık alanlarda sigara içmek yasak. Geçtiğimiz Cumartesi günü Fransa …

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı

Beyonce ölümden döndü

DÜNYACA ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce (43), yeni albümü “Cowboy Carter” turnesi kapsamında Houston’daki konserinde ölümden döndü.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.