Cep tarifelerine e-Devlet karşılaştırması

Ulaştırma Bakanı: E-Devlet Üzerinden Yeni Bir Hizmet Başlatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun e-Devlet üzerinden yeni bir hizmeti devreye aldığını duyurdu. Bakan Uraloğlu, “Elektronik haberleşme sektöründe faaliyet gösteren en çok aboneye sahip 13 şirketin sunduğu tarife ve kampanyalar artık e-Devlet kapısında karşılaştırılabilecek. Mobil telefon, sabit internet ve sabit telefon tarifeleri tek bir platform üzerinden erişilebilir ve kıyaslanabilir hale gelecek” açıklamasında bulundu.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, e-Devlet aracılığıyla sunulan bu yeni hizmetin önemini vurgulayarak, vatandaşların daha fazla şeffaflık ve kolaylıkla hizmetleri karşılaştırıp seçme imkanı bulacağını belirtti. Bu sayede aboneler, kendilerine en uygun tarifeyi seçerken zaman ve maliyet açısından da avantajlı olacak.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun geliştirdiği bu platform sayesinde, mobil iletişim ve internet hizmetlerine olan erişim daha da kolaylaşacak. Vatandaşlar, şeffaf bir şekilde tüm seçenekleri görebilecek ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seçebilecek.

Artık e-Devlet üzerinden sağlanacak bu hizmetle, aboneler farklı şirketlerin sunmuş olduğu tarifeleri tek bir noktadan görebilecek ve karşılaştırma yapabilecek. Bu adım, elektronik haberleşme sektöründe hem rekabeti artıracak hem de abonelerin daha bilinçli tercihler yapmasını sağlayacak.

Related Posts

TBYD Başkanı açıkladı: Tuborg grubuna zam geldi!

ÖTV artışının ardından alkol fiyatlarında yeni zamlar uygulanmaya başlandı. İki büyük alkol grubuna gelen zamlar raflara yansıdı. Fiyat listeleri güncellenirken tüketiciler yeni etiketlerle karşılaştı.

Türkiye’nin bir ili ‘Turizm Başkenti’ seçildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı’nda alınan ortak kararla Ankara’nın 2026 yılı için “Türk Dünyası Turizm Başkenti” ilan edildiğini duyurdu. Bakan Ersoy, sosyal medya hesabı üzerinden …

Doğu Akdeniz’deki illerin 6 aylık ihracatı 4,8 milyar doları aştı

Hatay, Mersin, Adana ve Osmaniye’den ocak-haziran döneminde 4 milyar 820 milyon 190 bin dolarlık dış satım yapıldı.

Türk balı yılın ilk yarısında 41 ülkede sofralarda yer buldu

Türkiye’nin ihraç ürünleri arasında yer alan bal, yılın ilk 6 ayında ABD, Almanya ve Birleşik Krallık başta olmak üzere 41 ülkede ağızları tatlandırdı.

Dolar ve Euro güne nasıl başladı?

Dolar ve Euro güne nasıl başladı?

Altın fiyatları geriliyor: Gram ve çeyrek altında son durum

Altın fiyatları, Fed’in faiz indirimi beklentileri ve ABD Başkanı Donald Trump’ın ticaret savaşı açıklamaları nedeniyle gerileme eğiliminde. Tarım dışı istihdam verilerinin güçlü gelmesiyle birlikte altında baskı yarattı.