Bolu-Ankara Otoyolunda Yoğun Trafik Suçuna Ceza

Jandarma, Bolu-Ankara Otoyolunda Yolcu Otobüsünü Sıkıştıran Araç Sürücülerine Ceza Kesti

Jandarma Genel Komutanlığı, Bolu-Ankara otoyolunda seyir halinde bulunan bir yolcu otobüsünü sıkıştıran iki otomobil sürücüsüne toplam 24 bin 886 lira idari para cezası uygulandığını duyurdu.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Bolu-Ankara otoyolunda seyir halinde bulunan bir yolcu otobüsünü sıkıştıran M.S.A. ve S.A. isimli iki otomobil sürücüsü, otoyol jandarması tarafından tespit edilmiştir. Otomobil sürücülerine toplam 24 bin 886 TL trafik idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca, söz konusu sürücüler hakkında ‘Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ suçundan adli işlem başlatılmıştır.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da konuyla ilgili Jandarma Genel Komutanlığı’nın açıklamasını değerlendirdi. Bakan Yerlikaya, “Trafikteki can kayıplarını en aza indirmek adına yoğun bir mücadele verirken; insanlık dışı bu tür tavır ve davranışlar kabul edilemez. Bu tarz araç kullananları ve trafik güvenliğini hiçe sayanları gördüğünüzde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirin. Biz gerekli işlemleri yapalım” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Erdoğan beklenen ‘tarihi konuşmayı’ yaptı! AKP-MHP-DEM üçlüsü ilanı: ‘Çıkış yolu arayana kapıyı ardına kadar açarız…’

Son dakika haberi… Cumartesi günü vereceği mesaj merak edilen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 10.20 itibarıyla açıklamalarda bulunuyor.

Kartalkaya duruşması karıştı, sanık avukatları salonu terk etti

Kartalkaya davasında duruşma salonu karıştı. Yaşanan gerilimin ardından sanık avukatları duruşma salonunu terk etti.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

‘Prompter’ ayrıntısı dikkat çekti… Eski İYİ Partili vekilden ‘Öcalan’ çıkışı: ‘İmralı’yı cezaevi sanıyorduk, stüdyo olmuş…’

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın videosuna tepki geldi. “İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş” diyen Aydın, “İktidar adeta celladına aşık olmuş bir halde ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına ne yazık ki aracılık etmektedir. İktidarı eleştiren televizyon ekranları karartılırken, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşına ekran açılmaktadır” dedi.