Boya kutularından 692 kilo esrar çıktı

Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan bir tır, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları analiz çalışmasında riskli görüldü. Tır, X-ray taramasına sevk edildi.

Tırda yoğunluk tespit edilmesi üzerine dedektör köpeklerin katılımıyla yapılan detaylı aramada, boya kutularına gizlenmiş 692 kilogram esrar ele geçirildi.

KOCAELİ’DE OPERASYON: 10 ZANLI TUTUKLANDI

Yapılan çalışmanın ardından tırı fiziki takibe alarak bırakan ekipler, Kocaeli’de bir iş yerine de operasyon düzenledi. İş yerinde ve araçlarda yapılan aramalarda yedi silah, 18 cep telefonu, çelik yelek, bir miktar ilaç, para ve altın ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 10 zanlı, gümrükteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Odatv.com

Related Posts

Avrupa alev alev yanıyor: Bir yanda kuraklık, bir yanda aşırı sıcak

Aşırı sıcaklar Avrupa genelinde orman yangınlarını beraberinde getirdi. Hava sıcaklıkları 40 derecenin üzerinde seyrederken, çok sayıda ülkede ekipler orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

Gazze’de İsrail saldırısında ölen gazeteciler için ABD’nin başkenti Washington DC’de anma etkinliği düzenlendi

Gazze’de İsrail saldırısında ölen gazeteciler için ABD’nin başkenti Washington DC’de anma etkinliği düzenlendi

Destici’den idam ve tahliyesiz müebbet önerisi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bile isteye ormanlarımızı yakanlar ifşa edilsin, idam ve tahliyesiz müebbet gibi en ağır cezaya çarptırılsınlar” dedi.

Demet Özdemir’in Eşref Rüya Heyecanı

Demet Özdemir, Eşref Rüya’nın yeni sezonu için enerji toplarken, sosyal medyada beğeni rekoru kırdı.

Mutfak tezgahı imalathanesinde yangın

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde mutfak tezgahı imalatı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

İstanbul’da pazar sabahı yoğun trafik! Birkaç dakikalık yol 40 dakikayı aştı

İstanbul’da pazar günü sabah erken saatler olmasına rağmen TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu oluştu. Akşemsettin Viyadüğü’nde süren yol çalışması nedeniyle ulaşım tek şeride düşürüldü. Bu nedenle birkaç dakikalık mesafe 40 dakikayı aşmaya başladı.