Şişli’de Ağaç Dalı Araca Düştü

Şişli’de Park Halindeki Otomobile Ağaç Dalı Düştü

İstanbul’un Şişli ilçesinde Teşvikiye Mahallesi Av. Süreyya Ağaoğlu Sokak’ta bulunan bir apartmanın bahçesinde kurumuş bir ağaçtan kopan büyük dal parçaları, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Olayda araçta hasar oluşurken, sokak araç trafiğine kapatıldı.

Olayın ardından polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri önlem alırken, itfaiye ekipleri ise kopan dalları keserek aracın üzerinden ve yoldan kaldırdı.

Olaya tanık olan bir vatandaş yaşadıklarını şu şekilde anlattı: “Aracı geçtikten sonra arkamdan ağaç devrildi. Hiç kimse yoktu, rüzgar da yoktu, ağaç çürüdüğü için kendi kendine devrildi. Yürüyordum, eşim aşağıda kedi besliyordu. Ben de onlara su almak için arkadaşımın kafesine doğru yürürken oldu. Ben geçtikten üç adım sonra ağaç arkamdaki aracın üzerine devrildi, kıl payı kurtuldum.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Yıllık izinlerde çoğu kişi bunu bilmiyor! Tatiliniz 4 gün daha uzayacak

Yıllık izin kullanacak kişilerin çoğu bu yasal hakkını bilmiyor. Birkaç belge yıllık izin sürenizi 4 gün daha uzatabileceksiniz.

Geyve’de İki Mahalle Boşaltıldı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde orman yangını nedeniyle Hacılar ve Taşoluk mahalleleri tahliye edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: KKTC ile diplomatik, siyasi ve ekonomik ilişki kurulmalı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen açılış ve temel atma törenlerine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası topluma seslenerek, “KKTC ile diplomatik, siyasi ve ekonomik ilişki kurulmalı, on yıllardır Kıbrıs Türkü’ne reva görülen adaletsizlik artık son bulmalıdır” dedi.

Edirne’de orman yangını

Edirne’nin Enez ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Feci ölümün kamera kaydı! Damper kapağı başına çarptı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 50 yaşındaki Mevlüt Şafak’ın, tamir için götürdüğü hafriyat kamyonunun damper kapağının başına çarpması sonucu hayatını kaybettiği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Katil İsrail Gazze’de yardım bekleyenlere ateş açtı: 73 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nde insani yardım alabilmek için bekleyen Filistinlileri hedef aldığı saldırılarda 73 kişi yaşamını yitirdi, 150’den fazla kişi yaralandı.