Şubat 5, 2025

Gündemin Nabzı: Haber-Treni ile Son Dakika Gelişmeleri

Gündemde Kal: Ekonomi, Spor, Teknoloji ve Magazin Haberleri Haber-Treni’nde!

Çekmeköy’de kilise derneğini kurşunladılar

Çekmeköy'de, bir kiliseye ait derneği kurşunladıkları iddia edilen iki şüpheli polisler tarafından gözaltına alındı.

Çekmeköy’deki Kurtuluş Kiliseleri Derneği Silahla Hedef Alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 31 Aralık sabahı Çekmeköy’deki Çamlık Mahallesi Şahinbey Caddesi’nde faaliyet gösteren Kurtuluş Kiliseleri Derneğinin tabancayla kurşunlanmasına yönelik inceleme başlattı.

Ekipler, kimlikleri tespit edilen 33 yaşındaki Serkan P. ve Veysi A’yı gözaltına aldı. Şüphelilerden Veysi A’nın evinde olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ele geçirildi.

Şüpheli Serkan P’nin, emniyetteki ifadesinde “alacak verecek meselesi nedeniyle olayı gerçekleştirdiklerini, Göngören’den Veysi A. ile olay yerine gittiklerini ve tabancayla derneğe bir el ateş ettiklerini” aktardığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri sonlandırılan 2 şüpheli, adliyeye gönderildi.