Müsavat Dervişoğlu: Bu ülke sahipsiz değildir

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Afyonkarahisar’da İlk Durağını Gerçekleştirdi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Afyonkarahisar’a bir dizi ziyaret için geldi. Ziyaretlerine Afyonkarahisar Ticaret Borsası ile başlayan Dervişoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ve heyetiyle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, sorunları yerinde tespit edip Meclis gündemine taşıdıklarını belirtti.

Dervişoğlu’nun sonraki durağı ise İYİ Parti İl Başkanlığı oldu. Partililere seslenen Dervişoğlu, Türkiye’nin değerlerini savunmanın ve milletin beklentilerini karşılayacak adımlar atmaları gerektiğine vurgu yaptı. Ayrıca şu ifadeleri kullandı:

“Kimse moralini bozmasın. Türkiye büyük bir ülkenin adıdır ve Türk milleti bu büyük problemlerin üstesinden gelecek güce sahiptir. Ülkemiz sahipsiz değildir ve karşılaştığımız her engeli aşacağımıza olan inancımız tamdır. Türkiye’nin gerçek bir birliğe ihtiyacı var. İhanet senaryolarının parçası olanlarla yürüyemeyiz. Cumhuriyetimizi koruyacak ve Türkiye’yi bölünmeye izin vermeyeceğiz. Gücümü sizden alarak mücadeleye devam edeceğim.”

Dervişoğlu, Anadolu’yu dolaşmaya devam edeceğini belirterek, “Gücümü sizden alıyorum. Yapayalnız da kalsam, sizin desteğinizle mücadelemi sürdüreceğim” dedi. İl Başkanlığı’nda partililere teşekkür eden Dervişoğlu, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine karşı mitinglere başlayacağını duyurdu.

Related Posts

Aliyev’den Ermenistan’a Anayasa Değişikliği Çağrısı

Aliyev, Şuşa Global Medya Forumu’nda Ermenistan’ın toprak iddialarını sonlandırması gerektiğini vurguladı.

Kocaeli’de Kamyon Şoförü Hayatını Kaybetti

Gebze’de damper kapağına sıkışan şoför Hasan Yılmaz yaşamını yitirdi. Soruşturma başlatıldı.

4 çocuğa dışkı yediren üvey ağabey gözaltına alındı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yaşları 3 ile 10 arasında değişen 4 üvey kardeşine eziyet edip, hayvan dışkısı yediren H.A. gözaltına alındı.

İnşaatta iş kazası: Tuğla ustası ağır yaralandı

Samsun’da inşaat halindeki apartmandan düşen tuğla ustası, ağır yaralandı.

Üzerine 300 kiloluk mermer plaka düşmüştü: Furkan’dan acı haber geldi

Bodrum’da üzerine 300 kiloluk mermer plaka düşen genç işçi Furkan Avcu, 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Rusya, Pavlohrad kentini bombaladı

Rusya, Ukrayna’nın Pavlohrad kentine bugüne kadarki en büyük saldırısını düzenledi. Yüzlerce dron ve füzenin kullanıldığı altı saatlik bombardımanda apartmanlar, fabrikalar ve itfaiye istasyonları hedef alındı. Şehirde gece boyunca patlamalar ve yangınlar yaşandı.