Kurultay davası sonrası Hikmet Çetin, Kılıçdaroğlu’na sert çıktı

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin: CHP İktidara Çok Yakın

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, ertelenen CHP kurultayı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, yerel seçimlerde birinci parti olan CHP’nin ilk kez iktidara bu kadar yakın olduğunu belirtti.

Çetin, “İlk defa iktidara gelmek üzereyken herkes bekliyor” diyerek, toplumun CHP’den büyük bir umut ve değişim beklentisi içinde olduğunu ifade etti. Çetin ayrıca, “Emeklilerden işçilere, yoksulluk çekenlerden gençlere kadar herkes değişim istiyor. Hepimizin genel başkanın etrafında toplanması ve birlik içinde olması lazım. Yerel seçimlerde 47 yıl sonra birinci parti olduk ve gelecek olan desteklerle iktidara geleceğimizi umuyorum” şeklinde konuştu.

“Parti İçi Birlik Şart”

Parti içi birliğin önemine vurgu yapan Çetin, “Bu birlik sağlanmazsa iktidardaki partilere dolaylı destek verilmiş olur. İlk defa bir iktidar yolu göründü ve ben en kısa zamanda yapılacak seçimde birinci parti olacağımıza inanıyorum” dedi.

“Ben Geleceğim Bıraktığım Yerden Devam Edeceğim Diyor”

Gazetecilerin, “Özgür Özel’e destek verdiniz, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme fırsatınız oldu mu?” sorusuna Çetin, “Hayır, olmadı. Çünkü kendisi ‘Ben geleceğim, bıraktığım yerden devam edeceğim’ diyor. Bu yaklaşımın fayda sağlayacağını düşünmüyorum, bu yüzden görüşmedim” şeklinde yanıtladı.

Related Posts

Beyonce ölümden döndü

DÜNYACA ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce (43), yeni albümü “Cowboy Carter” turnesi kapsamında Houston’daki konserinde ölümden döndü.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.

Rusya ve Azerbaycan’ı birbirine düşüren operasyon: Kardeşler ölünce her şey iptal oldu

Yekaterinburg’da iki Azerbaycan vatandaşının ölümünün ardından Bakü, Rusya ile tüm kültürel işbirliğini durdurdu. Gözaltına alınan Azerbaycanlı kardeşlerin işkenceyle öldürüldüğü öne sürüldü. Rusya ise iddiaları reddetti, Bakü’nün kararlarına tepki gösterdi.

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali davası bugün: PM ve YDK üyelerinden davaya katılma talebi

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali davası bugün: PM ve YDK üyelerinden davaya katılma talebi

4 çocuklu çift, otizmli Fırat’a aile oldu

Ankara’da 4 çocuklu Tuğba (40) ve Ahmet Üresin (51) çifti, 2021 yılında 9 aylıkken Fırat’a koruyucu aile oldu. Şu anda 5 yaşında olan Fırat Üresin, 1,5 yaşındayken otizm tanısı aldı. Tanı konulmasının ardından ailede tüm ilgi Fırat’a yöneldi.

Fethiye’de iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretenler yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üreten 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.