Trump’tan yeni ateşkes açıklaması

Trump, G7 Zirvesi’ni Neden Yarıda Kesti?

Donald Trump, sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, Macron’u eleştirerek G7 Zirvesi’ni neden yarıda kestiğini açıkladı. Macron’un kendisini yanlış anladığını belirten Trump, Washington’a dönme sebebini şu sözlerle açıkladı:

  • Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un iddialarının aksine, G7 Zirvesi’nden ayrılma sebebim İsrail ve İran arasında bir “ateşkes” sağlamak için değildi. Macron yanılıyor, neden Washington’a gittiğimi bilmiyor ama bu kesinlikle bir ateşkesle alakalı değil. Daha büyük bir sebep var. Emmanuel, sürekli yanlış anlıyor. Takipte kalın!

Related Posts

Kanlı gece: Ölüm haberleri peş peşe geldi

Van’ın İpekyolu ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda baba öldü, 3 çocuğu yaralandı. Yozgat’ta ise çıkan silahlı kavgada muhtar ve oğlu hayatını kaybederken diğer oğlu ise yaralandı.

Resmî Gazete’de bugün (14 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (14 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Erdoğan beklenen ‘tarihi konuşmayı’ yaptı! AKP-MHP-DEM üçlüsü ilanı: ‘Çıkış yolu arayana kapıyı ardına kadar açarız…’

Son dakika haberi… Cumartesi günü vereceği mesaj merak edilen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 10.20 itibarıyla açıklamalarda bulunuyor.

Kartalkaya duruşması karıştı, sanık avukatları salonu terk etti

Kartalkaya davasında duruşma salonu karıştı. Yaşanan gerilimin ardından sanık avukatları duruşma salonunu terk etti.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor