Sivas’ta yıldırım düşen doğal gaz hattı alev alev yandı

Ağcabel Yaylası’nda Doğal Gaz Boru Hattına Yıldırım Düştü, Yangın Çıktı!

Koyulhisar ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ağcabel Yaylası yakınlarında Ordu-Giresun doğal gaz arzını sağlayan boru hattına dün akşam saatlerinde yıldırım düştü ve yangın çıktı. Olayın ardından jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi ve 2 metrekarelik alan etkilendi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Yangın halen 2 metrekarelik alanda devam etmekte olup, BOTAŞ yetkilileri, itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından yakından takip edilmektedir. Yangının gazın tükenmesi sonrasında onarıma başlanacağı ve bölge illerinde gaz arzında herhangi bir kesinti olmayacağı belirtilmiştir” denildi.

Related Posts

Fethiye’de Kayıp Kadının Ölüme İlişkin 10 Şüpheli Gözaltında

Fethiye’de 3 yıl önce kaybolan kadının ölümüyle ilgili 4 kişi tutuklandı, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest.

Adana’da Uyuşturucu Operasyonu: 27 Bin Hap Ele Geçirildi

Adana’da düzenlenen operasyonda valizlerden 27 bin 412 uyuşturucu hap ve 1 ruhsatsız tabanca bulundu.

İzmir’de 68 işçi hastanelik oldu

İzmir’in Kemalpaşa ilçesindeki bir seramik fabrikasında akşam yemeği sonrası rahatsızlanan 68 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Sekreteri İnovatif Projeleri Yerinde İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Gebze, Çayırova ve Darıca’da sürdürülen sosyal ve altyapı projelerini yerinde inceledi. Ayrıca, kütüphane, gençlik merkezi ve yollarla ilgili yapılan çalışmaları değerlendirdi.

İzmir’deki Yangınların Erozyon Riski

İzmir’deki yangınlar 25 bin hektar alanı etkiledi, erozyon ve sel riski artıyor.

Mourinho isyan etti: Transferler nerede

Fenerbahçe’de gelecek sezon çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Jose Mourinho, ülkesinde röportaj vererek dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Mourinho, transferlerin geciktiğini söyledi.