İstanbul’da DAEŞ operasyonu: 17 şüpheliye gözaltı

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, DAEŞ terör örgütünün faaliyetlerini engellemek ve ortaya çıkarmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Türkiye için tehdit oluşturan 17 şüphelinin kimliklerini ve adreslerini belirledi.

Yabancı terörist oldukları değerlendirilen şüpheliler, eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı. Ayrıca operasyon esnasında oturum izni olmayan ve vize ihlali yapan 19 kişi İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilerek sınır dışı edilmek üzere işlem başlatıldı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’nin İmamoğlu önerisine destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de destek verdiği Ekrem İmamoğlu duruşmalarının TRT’den canlı yayınlanmasına ilişkin konuştu. İmamoğlu duruşmasının canlı yayınlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Bahçeli, duruşma yayınlansın açıklaması yaptıysa gayet güzel bir taktirdir hayırlı olur’ cevabını verdi.

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Elon Musk’tan “Amerikan Partisi” açıklaması: Öncelik Epstein dosyalarını ifşa etmek olacak

Musk ile Trump arasında yaşanan tartışma gündeme gelmişti

İngiltere Türkiye’ye resmen 40 adet savaş uçağı teklif etti!

İngiltere’nin, Avrupa’nın ortak üretimi olan Eurofighter Typhoon savaş uçaklarından 40 adet Türkiye’ye satılması için resmi teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Özgür Özel Silivri’de: Tutuklu başkanları ziyaret ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklu başkanları ziyaret ediyor.

Mansur Yavaş, ‘Ankara’ya operasyon olacak mı?’ sorularına ateş püskürdü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutuklanması; Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye ev hapsi verilmesi ve SÖZCÜ TV’nin karartma uygulanmasına tepki gösterdi.