Germencik’te uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Aydın’da Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Operasyonu Düzenledi

Aydın’da jandarma ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini engelleme çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı, “uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçuna karşı gerçekleştirdiği operasyonda harekete geçti.

Kuşadası-Germencik Karayolu Ortaklar mevkiinde durdurulan araçta, İ.T. tarafından sürülen ve içinde A.Ç. ve O.B.O. isimli şüphelilerin bulunduğu araçta yapılan aramalarda 103 gram metanfetamin, bir uyuşturucu kullanma aparatı, bir anahtar şeklinde terazi ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi.

Araç sürücüsüne trafik jandarması tarafından ehliyetsiz araç kullanmaktan 18.678 TL ve uyuşturucu etkisi altında araç kullanmaktan 47.842 TL olmak üzere toplamda 66.520 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Fransa’da kamusal alanlarda sigara yasağı resmen başladı

Fransa’da çocukları pasif içicilikten korumayı amaçlayan yeni sigara yasağı yürürlüğe girdi. Yasa kapsamında artık ülkedeki plajlarda, parklarda, otobüs duraklarında ve bazı kamuya açık alanlarda sigara içmek yasak. Geçtiğimiz Cumartesi günü Fransa …

Bakanlık yeni liste yayınladı! Milyonlarca insana sucuk, köfte diye kafa, sakaktat, gıda boyası yedirdiler

Tarım ve Orman Bakanlığı halk sağlığını tehdit eden taklit ve tağşiş ürünlere ve bu ürünleri üreten firmalara ilişkin yeni bir bilgilendirme yayınladı. Yayınlanan yeni listede bazı firmalar köfte, sucuk gibi ürünlerde sakatat, kalp, kanaklı et ve tek tırnaklı et kullandı

Beyonce ölümden döndü

DÜNYACA ünlü ABD’li şarkıcı Beyonce (43), yeni albümü “Cowboy Carter” turnesi kapsamında Houston’daki konserinde ölümden döndü.

Erdoğan imzaladı, bu fakülte ve yüksekokullar kapatıldı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde yeni fakülte ve enstitülerin kurulmasına, bazılarının ise kapatılmasına karar verildi.

Kurultay davası sonrası Hikmet Çetin, Kılıçdaroğlu’na sert çıktı

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, ertelenen CHP kurultayına ilişkin yaptığı değerlendirmede, partinin ilk kez iktidara bu kadar yakın olduğunu vurguladı ve parti içi birlik çağrısında bulundu. Çetin, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Rusya ve Azerbaycan’ı birbirine düşüren operasyon: Kardeşler ölünce her şey iptal oldu

Yekaterinburg’da iki Azerbaycan vatandaşının ölümünün ardından Bakü, Rusya ile tüm kültürel işbirliğini durdurdu. Gözaltına alınan Azerbaycanlı kardeşlerin işkenceyle öldürüldüğü öne sürüldü. Rusya ise iddiaları reddetti, Bakü’nün kararlarına tepki gösterdi.