700 kilometre boyunca babasının uyuduğunu sandı! Mola verince öldüğü anlaşıldı

Olay, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Enver Ekiz (81) kızı ve damadı ile memleketine dönmek için Kayseri’den otobüse bindi. Otobüste uyku hapı kullanan Ekiz, bir süre sonra uyandı. Tekrar uyku hapı istemesi üzerine kızı, hapı ikiye bölerek babasına verdi.

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde mola veren otobüste bulunan Ekiz’in kızı, babasını kaldırmak için dürttü. Enver Ekiz’in tepki vermediğini ve nefes almadığını anlayan kızı durumu 112 Acil Servis Hattı’na bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

MEMLEKETİNE 70 KİLOMETRE KALA HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonrası 81 yaşındaki Ekiz’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ekiz’in cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin araştırılması için Bursa Adli

Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Related Posts

Kartalkaya duruşması karıştı, sanık avukatları salonu terk etti

Kartalkaya davasında duruşma salonu karıştı. Yaşanan gerilimin ardından sanık avukatları duruşma salonunu terk etti.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

‘Prompter’ ayrıntısı dikkat çekti… Eski İYİ Partili vekilden ‘Öcalan’ çıkışı: ‘İmralı’yı cezaevi sanıyorduk, stüdyo olmuş…’

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın videosuna tepki geldi. “İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş” diyen Aydın, “İktidar adeta celladına aşık olmuş bir halde ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına ne yazık ki aracılık etmektedir. İktidarı eleştiren televizyon ekranları karartılırken, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşına ekran açılmaktadır” dedi.

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler